Over mij

ViaVoeding Lifestyle Coaching 

Tineke Pouw


Welkom!


Laat ik mij even voorstellen.


Ik ben Tineke Pouw, DLM Coach, Gewichtsconsulent en Ambassadeur van de Moermanvereniging (MMV).


30 jaar lang heb ik gewerkt als Secretaresse en aanverwante functies en momenteel ben ik nog parttime werkzaam als Commercieel Assistent en PA van de commercieel directeur van een industrieel bedrijf. Dienstverlening zit in mijn bloed. Iemand een plezier doen is mijn plezier.


Mijn kennismaking met De Levensstijl Methode (DLM) heeft voor een ommekeer in mijn leven gezorgd. Ik was ziek, kwetsbaar en had talrijke en zeer uiteenlopende kwalen. Ik kon mijn werk niet goed meer uitoefenen en ik kon niet op mijn kleinkinderen passen.


De Levensstijl Methode heeft voor mij gebracht dat ik weer energiek, fit en gelukkig ben. Mijn auto-immuunziekte heb ik levenslang, maar ik heb de klachten niet meer. Wat ik met DLM heb bereikt, gun ik ook anderen.


Door mijn ziekte vond ik in mijn kantoorwerk niet meer de voldoening die ik nodig heb. Ik wil socialer bezig zijn en anderen helpen hetzelfde te bereiken met hun gezondheid als wat ik nu mag ervaren.


Daarom ben ik naast mijn werk opleidingen gaan volgen over voeding en gezondheid. Eerst de opleiding Gewichtsconsulente tegelijk met de opleiding DLM Coach en daarna heb ik de Basiscursus van de MMV met succes afgerond.

Uiteraard volg ik ook regelmatig trainingen om bij te blijven in nieuwe ontwikkelingen.


Wil je ook weer genieten zonder lichamelijke ongemakken? Wil je een lijf hebben waar je blij van wordt? Met het ideale gewicht dat past bij jouw lichaam?

Ik wil je graag helpen. Maar jij moet het uiteindelijk doen. 


Eet gezond! Voel je beter!

Contact

  •  Tineke Pouw
  •  Amaliastein 175
  •  4133 JL Vianen
  • Tel: 06 - 473 14 449
  • Email: tinekepouw@viavoeding.nl
  • KvK nr: 59799323