Boeken

ViaVoeding Lifestyle Coaching 

Tineke Pouw


Als je De Levensstijl Methode nog niet kent, is het aan te raden eerst het boek De Levensstijl Methode te lezen om te begrijpen hoe de methode werkt en wat voeding met je lichaam doet. Als je de methode direct wilt toepassen voor een snel en optimaal resultaat, terwijl je je nog aan het verdiepen bent in de methode, kun je naast het bovengenoemde boek Het 12 Weken Programma gebruiken. Daarmee kun je direct aan de slag zonder voorbereiding. Alle andere boeken zijn een belangrijke aanvulling op de bovengenoemde boeken en helpen je om de methode optimaal toe te passen voor het beste resultaat. Heel veel succes en plezier met De Levensstijl Methode!


Je kunt de boeken hieronder online bestellen, maar je kunt ook bestellen via tinekepouw@viavoeding.nl.

Woon je in Vianen of directe omgeving? Dan kom ik het boek bij je langsbrengen en heb je geen verzendkosten.

De Levensstijl Methode


De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo effect. Hierbij vormen de juiste voedselcombinaties de sleutel.


Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

Het 12 weken programma


Het boek leidt je met een overzichtelijk weekprogramma door De Levensstijl Methode heen. Hierin komen alle drie de elementen van de methode terug. In twaalf weken tijd zit De Levensstijl Methode in je systeem en wordt het automatisme. Je levensstijl dus!


Lekker eten zonder stress


Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

Slank & Fit! Het Kookboek


Gezond eten, afvallen en toch echt genieten: met dit unieke kookboek is het mogelijk. De juiste samenstelling van de recepten bevordert de spijsvertering en stimuleert de stofwisseling. Daardoor worden alle essentiële voedingsstoffen effectief in het lichaam opgenomen.


Lekker eten voor een ideaal gewicht


Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

Gezonde Taarten


Gezond eten betekent niet dat je niets lekkers meer mag eten. Het moet absoluut geen zware opgave zijn en het moet leuk blijven. Gezond eten geeft je juist een blij gevoel en positieve emoties, die je lichaam helpen zich gezond te houden. Als je gezond wil blijven eten, is het belangrijk dat je af en toe kan genieten van lekkere dingen. Anders houd je dat op lange termijn niet vol. Gezond eten mag lekker zijn!


Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

Slank & Fit! De succesformule


In tegenstelling tot diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij deze methode lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen.


Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestellen.

Eet gezond! Voel je beter!

Contact

  •  Tineke Pouw
  •  Amaliastein 175
  •  4133 JL Vianen
  • Tel: 06 - 473 14 449
  • Email: tinekepouw@viavoeding.nl
  • KvK nr: 59799323