Gezondheidsklachten

ViaVoeding Lifestyle Coaching 

Tineke Pouw


ViaVoeding Lifestyle Coaching introduceert

De Levensstijl Methode in Vianen!

Slaapproblemen? Darmproblemen? Migraine?

Vermoeidheid? Hoofdpijn? Opgeblazen gevoel in je buik? Problemen met je stoelgang? Haaruitval? Overgangsklachten?

Dit zijn zomaar een aantal klachten waar veel mensen mee te kampen hebben.

Bijna iedereen zoekt de oplossing in een pilletje of een poedertje, maar daarmee bestrijd je alleen de symptomen en niet de oorzaak.

Veel van deze vage en redelijk onschuldige klachten kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde manier van eten.

Het spijsverteringsstelsel is een ingenieus systeem, maar als wij 'maar raak' eten, kunnen we de boel behoorlijk in de war schoppen. Het gevolg is een puinhoop in je darmen, waardoor de nodige voedingsstoffen niet door je lichaam kunnen worden opgenomen en waardoor klachten ontstaan.

Wil je weten hoe je van je klachten af komt, neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.Zorgen voor je oude dag

Tot ongeveer je 35e levensjaar zorgt je lichaam voor jou. Daarna moet jij voor je lichaam zorgen. Voldoende slaap, beweging, goede voeding, voldoende ontspanning, vermijden van stress. Maar dat lukt niet altijd. Juist tussen de 30 en 40 heeft bijna iedereen een hectisch leven: een jong gezin, carrière maken, alles uit het leven halen wat er in zit. Daar is  niets mis mee als je de balans maar in de gaten houdt.

Gebleken is als je roofbouw op je lichaam pleegt, dat je lichaam dit ongeveer volhoudt tot je 50e levensjaar. Daarna komt de rekening.

Je krijgt diabetes, of hart- en vaatziekten, een burn-out en als het helemaal tegen zit een auto-immuunziekte of zelfs kanker.

Kanker heeft soms 40 jaar de tijd om zich op te bouwen en op het moment dat jouw weerstand een dieptepunt bereikt, openbaart de ziekte zich. Dan heb je niet 'opeens' kanker, want het was er al maar je wist het nog niet.


Wacht niet tot het te laat is, maar bezorg jezelf een fijne oude dag. Gooi het roer om en doe jezelf, je lichaam, je partner en je kinderen een plezier. Ga gezond leven. Ik kan je daarbij helpen als je niet weet waar te beginnen.

Eet gezond! Voel je beter!

Contact

  •  Tineke Pouw
  •  Amaliastein 175
  •  4133 JL Vianen
  • Tel: 06 - 473 14 449
  • Email: tinekepouw@viavoeding.nl
  • KvK nr: 59799323